torstai 30. maaliskuuta 2017

Hallitauko

Tosiaan, kuten viimeksi Kundin 1-veen synttäripäivityksessä kirjoittelin, niin Kundi yskähteli muutaman päivän ajan satunnaisesti. En todellakaan tiedä oliko kennelyskää (meidän toisille koirille ei ainakaan tarttunut), mutta päätin varmuudeksi, että ollaan siitä oireiden loppumisesta vielä 2 viikkoa käymättä hallissa (kaikki koirat tauolle toki). Samalla päätin, että on hyvä pitää Kundille pieni treenitauko, kun normaalissa arjessa tulee kuitenkin treenattua melko paljon. 

Kohta rupeaa tuo 2 viikkoa olemaan täynnä. Ihan täyttä treenitaukoa en ole pitänyt, vaan kotiaktivoinneiksi olen ruvennut opettamaan hajuerottelulla tunnaria. Lisäksi olen naksutellut kaukokäskyjä (maahan-istu, maahan-seiso-maahan, istu-seiso). Olen myös innostunut jumppaamaan meidän koiria, josta Kundikin on saanut sitten lähes joka ilta osansa kaulavenytysten ja takapäänkäyttöharjoitusten muodossa. 

Tämä treenitauko tuli muutenkin hyvään paikkaan, kun tein tässä todella uuvuttavan työputken, eikä todellakaan olisi ollut aikaa tai voimavaroja treenata sen kummemmin mitään, kun en edes päivittäisille lenkeille ehtinyt koirien kanssa. Onneksi on tuo ihana parempi puolisko, kuka joka päivä ollessani töissä käytti koirat lenkillä ja hoiti muutenkin niiden ruokinnan ja ulkoilutuksen pääosin yksin <3 

Työputken jälkeen koitti onneksi vapaa, ja vapaiksi olimme suunnitelleet, että tulemme avopuolisoni Jonin isovanhempien mökille Jämsän Kuorevedelle. Tänne mökille saavuimmekin eilen illalla (keskiviikko) ja tarkoitus olisi täällä rentoutua lauantaihin tai sunnuntaihin asti. Toivotaan hyviä ja aurinkoisia kelejä myös loppuvapaiden ajaksi! Tänään torstaina ainakin oli ihanan aurinkoinen keli. Kävimme aamulla pitkällä kävelyllä umpimetsässä (ihanaa, kun ei tarvinnut edes hihnoja ottaa mukaan koirille). Päivemmällä kävimme läheisellä sänkipellolla heittelemässä koirille frisbeetä, ja samalla myös kuvaamassa niitä kauniissa auringonpaisteessa. Tässä illalla vielä saunan lämmetessä pihatokoilin Kundin kanssa tokon jäävien liikkeiden erottelua. Istuminen ja maahanmeno on hieno, mutta seisominen meinaa aina sekoittua istumisen kanssa. Treenit jatkukoon! 

Tähän loppuun laitan vielä muutaman kuvan tältä päivältä sänkipellolta:Iloisena frisbeen kanssa :) 

Kundi 1v 2vko 

Vähän seuruuta    Meidän poppoo <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti