maanantai 10. huhtikuuta 2017

Kuulumisia


Hallitauko oli ja meni. Kotiuduttiin mökiltä vähän reilu viikko sitten sunnuntaina ja samalla loppui sitten Kundin halli(ja aksa)tauko. Viime maanantaina käytiin pyörähtämässä Dannyn paikalla treeneissä Kundin kanssa ja keskiviikkona olikin sitten meidän treeniryhmän järjestämät mölliagilitykisat! Kääk! Ilmoitin Kundin mölliluokkaan missä oli matalat (mini)rimat ja vain putkia ja hyppyjä. Tehtiin yksi rata ja uusinta. Ensimmäisellä radalla ohjasin huolimattomasti ja Kundi meni yhdestä esteestä ohi. Uusinnalla sitten tuli puhdas rata! Ai että olin ylpeä tuosta pienestä miehestä <3 Ensimmäiset kisailut ja halli täynnä porukkaa. Kyllähän se vähän sisääntullessa ihmetteli, mutta hyvin lähti suorittamaan sitten kuitenkin hommia minun kanssa! 


Kepit ja kontaktit ovat olleet ahkerassa treenissä! Hyppytekniikkaakin pitäisi ehtiä tehdä vielä tällä viikolla. Ensi viikolla onkin maanantaina koirakeskus Metkassa FMBB:hen lähtijöiden tukiepikset, joihin ollaan menossa Kundin ja Dannyn kanssa. Lisäksi olen tässä miettinyt ensi kesää agilityn suhteen ja päätin sittenkin, että en ehkä halua jatkaa nykyisen seuran kesätreeneissä. Laitoin ACE:lle valmennusryhmäpaikkahakemuksen. Jonoonhan se menee, mutta toivottavasti jossain vaiheessa edes vapautuisi.. Ja jos en kesäksi paikkaa sieltä saa, niin treenaan sitten omatoimisesti Kundille agilityjuttuja ja katsotaan sitten syksyllä tilannetta uudestaan. Ainiin, ilmottauduin myös ACE:n järjestämälle BH-kurssille! Alkaa toukokuussa ja olikohan sitä yhteensä 8 kertaa. Odotan innolla!

Sitten tokojuttuihin. Ei olla nyt kauheasti ehditty tokoilla.. :( sisällä ollaan tehty tunnarin alkeita ja edelleen kaukokäskyjen seisomaannousuja (maahan - seiso & istu - seiso), mutta hallilla ei olla paljoakaan käyty tokoilemassa (tai sit se vaan tuntuu siltä :D). Tänään käytiin aamupäivästä tokoilemassa hallilla. Tehtiin ihan ekaksi ruutua, johon on tarkoitus saada intoa, vauhtia ja näyttävyyttä. Nyt sitä alkaa vihdoin löytyä, hieno Kundi!

Lisäksi tehtiin seuraamisen liikkeellelähtöjä. Niissä on ollut ongelmana se, että kun sanon käskyn niin ekan askeleen aikana Kundi saattaa jätättää tai tiputtaa muutamaksi askeleeksi kontaktin. Ollaan tehty paljon suoraan liikkeestä seuraamaan lähtöjä ja tänään keskityinkin perusasennosta lähtöihin. Sain naksuteltua paljon onnistumisia, mutta seuraamisessa meinasi olla vähän liiallista väljyyttä, johon pitää kiinnittää huomiota.

Sitten harjoiteltiin luoksetuloja alustan kanssa niin, että Kundi tulee eteen istumaan.. Huoh että niitten kanssa onkin tekemistä :D

Lopuksi ajattelin tehdä vielä merkin kiertoa ja videoida sen, mutta vituikshan se meni. Kundi sekotti jostain syystä taas kerran merkin kierron ruutuliikkeeseen ja jäi sinne merkin taakse seisomaan. Se on tehnyt niin aiemminkin. Sillä menee jotenkin aivot ihan lukkoon ja se päättää että sieltä merkin takaa ei voi liikkua. Palkkasin paljon siitä, kun juoksi minua kohti ja lopuksi olikin työvoitto kun sen sain onnistumaan, mutta kyllä tuli taas huomattua että merkin ja ruudun erottelua pitäisi tehdä kyllä.

Ollaan myös aloitettu Jonin kanssa juoksuharrastus! Saa nähdä miten kauan tätä intoa kestää :D on mukava käydä juoksemassa kahdestaan, kun saadaan kaikki koirat mukaan. Kundikin on päässyt mukaan juoksemaan, tosin mä olen niin rapakunnossa niin ne juoksupätkät ei ole kovin pitkiä ollut  :D (vielä!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti