sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Ihana viikonloppu


Kuten aiemmin kirjoitin, saavuimme Jonin ja koirien kanssa perjantai-iltana vanhempieni luokse Rautalammille. Lauantaina sitten heti aamutuimaan lähdettiin kohti Tamperetta ja autokauppoja. Mukaan tuli, kukas muukaan kuin Kundi :-D Danny ja Aira jäi hoitoon, mutta Kundille ei saatu hoitopaikkaa siksi aikaa. Kundi on onneksi tottunut matkustaja ja helppo kaveri mukana. Se osaa hyvin "käy siihen" - käskyn ja asettuu sillä käskyllä aloilleen. Oli ihanan helppoa olla autokaupoilla kun Kundi käyttäytyi niin hienosti =) 


Kaupat tuli! Onpahan ainakin iso peräkontti. Tarkoituksena on teetättää takakonttiin kaksiosainen koiranhäkki, jonka tilan saa jaettua väliseinällä puoliksi poikien kesken.


Tulomatkalla pysähdyttiin Jämsässä, jossa käytiin Jonin äitin luona syömässä pizzaa :P Siellä oli kaksi puudelikaveria. (Kundin mielestä he ovat kavereita, mutta puudelit saattavat olla eri mieltä..)


Sunnuntai-aamu alkoi siten, että lähdin käymään kaverini luona, joka asuu Rautalammilla. Hänellä on parivuotias kultainennoutaja Bella, jonka kanssa Kundi leikki. Lisäksi kaverini siskolla on Kundin ikäinen sekarotuinen narttu Sindi, jonka Kundi oli tavannut viimeksi pentuna! Ihanasti sujui silti leikit Sindi&Kundi-kaksikolla. Kundi on nykyään melko raju leikkijä, ja paras leikkikaveri onkin sitä hieman isokokoisempi narttu jota ei saa jyrättyä :D


Sunnuntai-päivä oli ihanan aurinkoinen ja käytiin koko poppoolla pitkällä potkurilenkillä jäällä niin, että kaikki koirat saivat juosta vapaana. Aira ja Kundi saivat hervottomia hepuleita kahdestaan :D Danny piti välillä ottaa pois leikeistä, koska sillä on tapana mennä väliin pilaamaan hyvät hepulit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti