lauantai 11. maaliskuuta 2017

Aurinkoinen lauantai

Minulla piti olla alunperin koko lauantaipäivä töitä, mutta kaikki työt peruuntuivat ja lauantai vaihtui vapaapäiväksi. Oli ihana viettää aurinkoista vapaapäivää, koirahommien parissa tietysti ;)

Lauantai-aamu alkoi siten, että lähdimme Kundin kanssa hallille. Sain Jonin mukaan kuvaamaan ja palkkaamaan. Ensin kuvattiin video, jossa tehtiin Kundin kanssa kaikki tokon alokasluokan liikkeet läpi (ei kokeenomaisesti vaan aina liike kerrallaan palkaten paljon). Tässä video:

https://www.youtube.com/watch?v=z6PnbbmUi90&feature=youtu.be

Seuraaminen on vielä vaiheessa kuten videoltakin huomaa. Käännökset eivät ole niin tiiviitä kun voisivat olla ja joissain kohdissa Kundi hieman jätättää. Mutta näitä meillä on aikaa vielä treenata :)
Lisäksi vaiheessa on eteentulo (PK-puolta varten opetan tulemaan esim. luoksetulossa eteen). Sen huomaa tuossa hypyssä, kun käytän pientä pinkkiä alustaa, jonka avulla Kundi tulee eteen istumaan (ja lisäksi käsiapujakin :D). Muuten hyvä kokonaisuus, Kundi on vaan niin pätevä <3

Lopuksi tehtiin vielä vähän agilityn kontaktialkeita ja keppialkeita. Video:

https://www.youtube.com/watch?v=5Tf4XG3JxhU&feature=youtu.be

Kepeistä otettiin muutamia verkkoja pois, hyvin silti pysyi ajatus miten siitä pujotellaan :) Lisäksi Kundi teki toista kertaa elämässään kokonaisen keinun niin, että kukaan ei ollut hidastamassa tömähdystä. Ei hätkähtänyt ollenkaan, vaan oli tosi reipas =)

Treenien jälkeen lähdettiin vielä Kundin ja Airan kanssa jäälle nautiskelemaan auringosta. Danny meinaa vähän sairastaa, ja se jäikin kotiin lepäämään. (Sai illalla sitten spesiaalin remmilenkin <3)

Illalla pidettiin koirien kauneudenhoitotuokio johon kuului hammaskiven poistot, kynsien leikkuut, pesut ja harjaukset. Huh, että menikin aikaa kun noita koiria on 3kpl :PEi kommentteja:

Lähetä kommentti