sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

1-vee synttärit

Uskomatonta, miten aika kuluu. Kundi täytti lauantaina 18.3. 1-vuotta.

Etukäteissynttärilahjana Kundi sai elämänsä ensimmäisen hieronnan. Ei ollut pitkä hieronta, ihan vain totuttelua lattialla oloon ja vähän kopelointia. Kuulema tuntui lihaksisto hyvältä ja sporttiselta, eikä mitään kummempia jumeja tuntunut (onneksi). =) Kun harrastan koirien kanssa paljon, pidän tärkeänä koirien säännöllistä hierontaa. Lisäksi toki osteopaatilla ja / tai fyssarilla käyntiä, uinteja ym. Myöskin agilityssä erityisen tärkeää on kunnollinen alkulämmittely ja loppujäähdyttely +venyttely. Olen viime aikoina kunnostautunut ja pyrin joka päivä pitämään koirien kanssa pienen jumppahetken, jossa venytellään kaulaa ja tassuja ja muutaman kerran viikossa jumpataan tasapainotyynyllä.

Koirahieroja on kaverini, Kundille tuttu henkilö joka käy meillä kotona hieromassa kaikkia koiriamme. 
Synttäripäivänsä aamuna Kundi sai aamupalaksi kakkua (maksalaatikkoa nakkikynttilällä). Pitihän sitä nyt tasapuolisuuden nimissä kämppiksillekin antaa ;) 


Vakavaa touhua ;)

Kundi on tässä ihan viime aikoina köhinyt muutaman kerran. Olen kuullut, että liikkeellä on kennelyskää, joten säikähdin tietysti heti. Kundi yski siis muutamia yksittäisiä kertoja, mutta minusta ehkä kuitenkin "normaalia" enemmän. Laitoin siis varuilta kaikkien koirien treenit ja hallilla käynnit jäihin kahdeksi viikoksi. Sinällään ihan hyvä, koska tuleva viikko on minulla täynnä töitä ja sitä seuraavalla viikolla lähdetään mökille, joten en olisi muutenkaan kaikkiin treeneihin ehtinyt. Ei silti kiva vaiva tuo oletettu kennelyskä. Kundia on aivan pirteä ja täynnä energiaa, mutta rajoitan silti vähän riehumista ja liikutaan kevyitä lenkkejä remmissä niin kauan kun yhtään yskä-ääniä kuuluu yhtään. Synttäri-iltansa (ja yskänsä vuoksi) Kundi pääsi ensimmäistä kertaa saunaan istumaan ja suihkuun hengittelemään höyryä. Tykkäsi =) Sitten BOT-loimi päällä köllöttelemään pedille.

Laitan tähän loppuun vielä synttäreiden kunniaksi kuvia Kundista eri ikävaiheissa.


Kundi 9(?)vkoa 

10vkoa n. 4kk


4,5kk

Puolivuotias

10kk.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti