torstai 5. maaliskuuta 2020

Louhikorun Purripoika ja Räjähdysvaaran Pomminvarma

Niin on taas aika vierähtänyt. Viimeksi kirjoittaessani Kundin ja Geten pennut olivat vasta kolmiviikkoisia, ja odotin, että pääsen näkemään ne ensimmäistä kertaa.

Nyt pennut ovat iältään 4,5kk.

Kuten arvata saattaa, tästä yhdistelmästä jäi pentu minulle. Pohdin pitkään, mikä pentu olisi sopivin ja päädyin lopulta merleen urospentuun. Pentu on viralliselta nimeltään Louhikorun Purripoika ja kutsumanimeltään Kriisi. Eräänä sateisena lauantaina kävimme sitten hakemassa Vantaalta tuon pienen, maailman söpöimmän nyytin. Olo oli maailman onnellisin. <3


Tuosta illasta alkoi meidän yhteinen matka. Olemme totutelleet elämään, ihmisiin, koiriin, eläintarvikeliikkeisiin, kauppoihin ja kauppakeskuksiin. Vielä olisi tavoitteena päästä matkustamaan ainakin junalla ja toivottavasti myös bussilla. Oli tilanne mikä hyvänsä, Kriisi ottaa kaiken vastaan suu humyssä ja häntä heiluen. Sitä ei voi katsoa hymyilemättä itse. Se on vaan kertakaikkisesti maailman söpöin.

Pari viikkoa Kriisin tulosta järkytimme lähipiiriämme hieman lisää, kun meidän talouteemme tuli toinen pentu, joka on kokonaislaskennallisesti meidän lauman viides koira. Tämä pentu on maailman kaunein pieni aussielapsi, joka tuli Jonin ikiomaksi harrastuskoiraksi (tosin Jonin aikeena on agility, minä saan tehdä halutessani tokoa ja pk-lajeja). Aussietytsy on nimeltään Räjähdysvaaran Pomminvarma eli kutsumanimeltään Wendy. Emme olleet suunnitelleet kahden pennun ottamista taloon yhtä aikaa, mutta  tämä aussieyhdistelmä oli niin vastustamaton, että tilanne vei mennessään =D

Wendy ja Kriisi ovat keskenään aivan parhaat kaverukset. Sisällä ja ulkona riittää vilinää, kun tämä kauhukaksikko pistää tuulemaan. Toisaalta on tosi kiva, että pennuilla on seuraa toisistaan, mutta täytyy muistaa pitää tarkasti huoli siitä, että pennut saavat riittävästi kahdenkeskeistä aikaa myös oman omistajansa kanssa, jotta ne eivät pääsee "leimautumaan" liikaa toisiinsa.Meillä on siis tällä hetkellä viiden koiran lauma, jonka kanssa opetellaan elämään. Onneksi sentään rivitaloasuminen taajamassa on vaihtunut omakotitaloon maalla, isoon pihaan ja vierestä lähteviin lenkkimaastoihin. Niistä lisää myöhemmin :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti