sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Viikonlopun kuulumiset
Viikonloppu meni ihan harakoille sen puoleen, että en ehtinyt treenaamaan mitään ihmeempiä Kundin kanssa. Perjantaina käytiin hallilla tekemässä vähän agilityä, kun sain Jonin lähtemään mukaan töitten jälkeen palkkailemaan. Tehtiin ensin vähän takanleikkaustreeniä (toinen kerta ikinä). Aluksi Joni palkkasi ihan yhden onnistuneen takanaleikkauksen jälkeen ja sitten vähitellen otettiin lisää esteitä mukaan. Oletettavasti putkelle Kundi irtosi hullun hyvin, hyppyjen kanssa palkkailtiin muutaman kerran enemmän. :) Tässä video: Kundi irtoaa jo tosi hyvin esteille, ja varsinkin putket ovat aivan lemppareita. Olen joskus palkannut Kundia itse, ja välillä on ollut avustaja paikalla.

Takanaleikkaustreenien jälkeen tehtiin vielä muutamat kepit verkkojen kanssa, puomi loivaa alasmenokontaktia ja tulevaa A:n treeniä varten kehikon läpi juoksuttamista tasamaalla. Olen päättänyt opettaa Kundille puomille 2on2off-pysäytyksen ja A:lle juoksukontaktin laatikon/kehikon avulla. Saa nähdä millainen lopputulos tulee, perusteet ainakin pitäisi olla hyvin kunnossa :) Pohjatreeniksi A-estettä varten ollaan tehty myös sitä, että Kundi on tasamaalta peruutellut takajalat A:n kontaktialueelle ja saanut siitä sitten palkan. En tiedä onko siitä mitään konkreettista hyötyä loppupeleissä, mutta ainakin Kundi on saanut vähän takapäänkäyttötreeniä.

Lauantaina ja sunnuntaina ACE järjesti Kuopiossa agilitykilpailut. Oltiin molempina päivinä Kundin kanssa geimeissä mukana. Nähtiin paljon erilaisia ihmisiä ja kaikkien luokse Kundi meni häntä liehuen antamaan pusuja ja hakemaan rapsutuksia. Sai niin monelta vieraalta ihmiseltä kehuja ja jopa että ei ole kovin varauksellinen tämä pyrri. Kylläpä sai olla ylpeä <3 muutenkin Kundi käyttäytyi niin hyvin, harjoiteltiin myös rauhassa paikalla makaamista "käy"-käskyllä. Käskyn saatuaan Kundi makasi niin hienosti maassa ympärilleen katsellen, aivan sama ketä ihmisiä tai koiria meni ohi.

Sunnuntaina oli myös upea sää, joten käytiin kaikkien meidän koirien kanssa jäällä kävelemässä ja samalla Joni otti muutamia kuvia joita laitan tähän loppuun:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti