torstai 30. marraskuuta 2017

Muutoksen tuulia

Niin vaan saapui syksy ja lumi maahan. Jälkitreenit laitettiin tältä kaudelta pakettiin muutamien mökillä toteutettujen onnistuneiden jälkitreenien (jälki + janatreenit + esineet) jälkeen. 


Lumen ja syksyn saapuminen toivat myös muutoksia työtilanteeseeni. Sain syyskuussa tietää jääväni työttömäksi Kelan uuden kilpailutuksen vuoksi. Etsin pitkään ympäri Suomea uutta työpaikkaa, ja vihdoin viime viikolla sain vastauksen, että olen saanut työpaikan Lahdesta. Muutto siis kutsuu koko meidän perhettä ja vielä melko pikaisella aikataululla. Olemme etsineet aktiivisesti Lahdesta rivitalokaksiota tai -kolmiota. Etsintä ei ole vielä tuottanut tulosta, mutta on tässä onneksi vielä kuukausi aikaa. Jos rivitaloasuntoa ei rupea löytymään, niin sitten kai pakko katsella kerrostaloasuntoja. Meidän koirista vain 2/3 on kovin haukkuherkkiä, joten en jaksa uskoa että niiden kanssa kerrostalossa asuminen olisi mitään herkkua. 

Kuopiosta olen jo irtisanonut kaikki treenipaikat ja olemme tietysti irtisanoneet asuntomme. Lahdesta Villähteen Agilityurheilijoilta on irronnut minulle ja Kundille jo tokon rymäpaikka. Agilityn ryhmäpaikka on myös työn alla. Sitten pitäisi vielä löytää ensi kesäksi jälkiryhmä/jälkiporukka, jonka mukaan pääsisi treenaamaan. Noh, vielä ehtii etsiä hyvinkin ennen ensi kesää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti